Makale Tarihi: 10.10.2024

44. Dönem Toplumsal Fırsat Eşitliği ve Kadın Hakları Çalışma Grubu Toplantısı

Türk Eczacıları Birliği 44. Dönem Merkez Heyeti bünyesinde çalışmalarını sürdüren Toplumsal Fırsat Eşitliği ve Kadın Hakları Çalışma Grubu, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Sibel Zorlu, Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Ümit Kayaalp, Türk Eczacıları Birliği Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi Ecz. Melek Karaman ve Türk Eczacıları Birliği Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi Ecz. Rojda Yılmaz'ın başkanlığında, 9 Ekim 2024 tarihinde toplandı.

Toplantıda; kadın cinayetleri, çocuk istismarı ve diğer toplumsal şiddet olayları; Eczacıların, her türlü şiddetin karşısında yer alacak şekilde, ne tür çalışmalar yapabileceği ve Türk Eczacıları Birliği Tebeşir Online Eğitim Platformunda bu konuda yer alabilecek eğitim başlıkları ve içerikleri değerlendirildi.